عکس: شبکه‌های اجتماعی

اخبار نشر نشده در هفته‌ی گذشته

نوید غورزنگ

بی‌ادبی معاف، در یک هفته‌ی گذشته چند اتفاق عجیب افتاده که من تا امروز از آن‌ها بی‌خبر بودم و شاید شما هم خبر نشده باشید، چون خبرهایش نشر نشده.

۱. امرالله صالح پس از دفاع از اشرف غنی در مقابل ادعاهای مایک پمپئو، از طرف حمدالله مهیب تقدیرنامه دریافت کرده است. آقای مهیب در متن تقدیرنامه نوشته است: «فرهیخته‌ی گرامی! ما فکر می‌کردیم که تا آخر عمر ما باید از آن بی‌عزت دفاع کنیم، اما خودت را که می‌بینیم ما واقعا اضافی هستیم. بنا این تقدیرنامه به پاس وفاداری شما به یک رییس‌جمهور منتخب و متفکر اهدا می‌شود. از خداوند تبارک و تعالی می‌خواهم در طول زندگی وفادار بمانید و هیچ‌ وقت فریب حقایق، آمار و دشمنان را نخورید.»

۲. در چندین ولایت مردم به‌خاطر سوختاندن قرآن در سویدن تظاهرات کردند. تظاهرات‌کنندگان ضمن هشدار به دنیای غرب، چندین جلد کتاب Let’s Go و Active 1 چاپ پشاور را به آتش کشیدند. جامعه مدنی مشترک قندهار و ننگرهار، ورژن امارت، ضمن ستایش از این تظاهرات‌ها، از مردم خواسته که کتاب‌های گرامر آکسفورد را به آتش بکشند. چون این کتاب سخت‌تر است و آدم آسان یاد نمی‌گیرد.

۳. رییس ریاست پاسپورت خبر فروش پاسپورت در برابر دو هزار و ۵۰۰ دالر امریکایی را توطئه‌ی دشمنان خوانده است. او گفته که در چند ماه گذشته بلندترین قیمت هزار و ۵۰۰ دالر بوده و مجاهدین هیچ وقت از مردم مسلمان افغانستان پول اضافه نگرفته‌اند. چرا که اوضاع اقتصادی مردم خوب نیست، انشاءالله که خداوند امریکا را ذلیل کند.

۴. داکتر عبدالله که قسم خورده بود حتا نان مرغش را به ضیاع‌الحق امرخیل ندهد و هرگز با او حرف نزند، چهار روز پیش با آقای امرخیل دیدار داشته و روی مسائل جاری کشور تبادل نظر کرده است. هرچند آقای عبدالله چیزی در این خصوص در فیس‌بوک نشر نکرده است تا پسان ادیتش برایش سخت نشود.

۵. حامد کرزی در دیدار با نماینده ویژه‌ی سازمان ملل، از وی خواسته که برای به‌ رسمیت شناخته شدن طالبان تلاش کند. اما این بزرگوار گزارش دیدارش را چیز دیگر به خورد مردم داده و ادعا کرده که برای باز شدن مکاتب به‌روی دختران با امینه محمد صحبت کرده است. بی‌ادبی معاف، کرزی است دیگر.

۶. ملاحسن آخوند پس از آخرین سخنرانی تاریخی‌اش یعنی «چه شی غواړی» یک بار دیگر تصمیم گرفته سخنرانی کند. وی تصمیم دارد در این سخنرانی به میلیون‌ها افغان در سراسر جهان بگوید: «په پسرلی کی گلان غنچه ورکوی، خو مرغان هم جیک جیک کوی.» از افغانستان خانه ادبیاتش (نام اصلاح‌شده‌ی خانه ادبیات افغانستان)، قرار است این پیشرفت را در باغ بابر جشن بگیرد و اعلام کرده که اشتراک برای همه آزاد است.

دیدگاه‌های شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *