جسد یک نظامی حکومت پیشین در کنر پیدا شد

آذر

منابع محلی در کنر می‌گویند که جسد یک نظامی حکومت پیشین که به‌گونه‌ی مرموز به قتل رسیده، در مرکز این ولایت پیدا شده است.

این نظامی انعام‌الحق نام داشته و عضو نیروهای پولیس حکومت پیشین بوده است. به‌گفته‌ی منبع، این نظامی در فرماندهی امنیه‌ی طالبان در کنر نیز کار می‌کرد.

سبحان‌الله، یکی از ساکنان اسعدآباد به روزنامه اطلاعات روز گفت که جسد انعام‌الحق صبح امروز (شنبه، ۲۰ حوت) از روستای «دم» اسعدآباد، مرکز کنر پیدا شده است.

به‌گفته‌ی او، این نظامی پیشین به ضرب گلوله به قتل رسیده و سپس جسدش به رودخانه انداخته شده است.

نجیب‌الله حنیف، سخن‌گوی والی طالبان در کنر نیز قتل این نظامی را تأیید کرده، اما جزئیات ارائه نکرده است.

به‌گفته‌ی او، تحقیقات درباره‌ی چگونگی قتل این نظامی آغاز شده است.

با روی کارآمدن حکومت طالبان، نظامیان پیشین از قربانیان عمده‌ی قتل‌های مرموز بوده است. در اکثر این قتل‌ها طالبان متهم شناخته می‌شوند، اما این گروه این اتهامات را رد می‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه