اخذ آزمون از ۴۰۰ جنگ‌جوی طالبان در هرات برای شمولیت در مکتب

آذر

ریاست معارف طالبان در ولایت هرات از ۴۰۰ عضو این گروه برای شمولیت آنان در مکاتب دولتی، آزمون اخذ کرده است.

این آزمون امروز (دوشنبه، ۷ حمل) برگزار شد و قرار است جنگ‌جویان طالبان پس از آن، شامل صنف‌های دهم و یازدهم مکاتب شوند.

عبدالله امینی، رییس معارف طالبان در هرات می‎‌گوید که افراد زیر سن ۲۱ سال شامل صنف دهم و پایین‌تر از آن شامل صنف یازدهم خواهند شد.

رییس معارف طالبان در هرات می‌افزاید که این آزمون تنها برای آن‌عده از جنگ‌جویانی‌ اند که به‌دلیل اشتراک در جنگ از آموزش علوم عصری بازمانده بودند.

منابع می‌گویند که بیشتر این جنگ‌جویان سواد خواندن و نوشتن را ندارند.

طالبان پیش از این در ولایت‌های پروان، کاپیسا و بدخشان نیز از نیروهای‌شان آزمون تثبیت سویه اخذ کرده‌ بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه