شرکت برشنا: در یک سال گذشته به ارزش ۲۹۹ میلیون دالر برق وارد کرده‌ایم

اطلاعات روز
عکس: GMICafghanistan

مسئولان طالبان برای شرکت برشنا می‌گویند که در یک سال گذشته به ارزش ۲۹۹ میلیون دالر برق خریداری کرده‌اند.

عبدالرحمان رحمانی، سرپرست شرکت برشنا امروز (یک‌شنبه، ۱۴ جوزا) در یک نشست خبری در کابل، در مورد وضعیت برق‌رسانی در کشور و فعالیت‌های این شرکت معلومات داد.

او گفت که در یک سال گذشته به ارزش ۹۶ میلیون دالر از کشور تاجیکستان، به ارزش ۹۴ میلیون دالر از کشور اوزبیکستان، به ارزش ۶۲ میلیون دالر از کشور ایران و به ارزش ۴۷ میلیون دالر از کشور ترکمنستان برق وارد کرده‌اند.

سرپرست شرکت برشنا گفت که همچنین در یک سال گذشته به ارزش ۲۲.۳ میلیون دالر برق از شرکت‌های خصوصی داخلی خریداری شده است.

آقای رحمانی در این نشست خبری گفت که افغانستان بدیهی خود از بابت قیمت برق را «تقریبا» به تمام کشورها پرداخت کرده است.

او افزود که اکنون مشکلی بین این شرکت و کشورهای صادرکننده‌ی برق به افغانستان وجود ندارد.

به‌گفته‌ی آقای رحمانی، شرکت برشنا «پلان استراتژیک پنج‌ساله»ی خود برای تولید برق تجدیدپذیر را نیز تهیه کرده و در پنج سال آینده اولویت این شرکت، تولید برق تجدیدپذیر در کشور خواهد بود.

افغانستان اکنون بیش از ۷۵ درصد از برق مورد نیاز خود را از کشورهای همسایه وارد می‌کند و کم‌تر از ۲۵ درصد آن از منابع داخلی تأمین می‌شود.

کمبود و سهمیه‌بندی برق، به‌خصوص در فصل تابستان و زمستان از مشکلات عمده‌ی شهروندان در کابل و شماری دیگر از شهرهای بزرگ کشور است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه