خواجه آصف: چالش امنیتی پاکستان و تاجیکستان به‌خاطر همسایگی با افغانستان مشابه است

آذر

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان در دیدار با همتای تاجیکستانی خود گفته است که پاکستان و تاجیکستان به‌عنوان همسایه‌های افغانستان با چالش‌ها و تهدیدهای امنیتی مشابهی روبه‌رو اند.

به گزارش رسانه‌ی اکپسرس تریبون، شیرعلی میرزو، وزیر دفاع تاجیکستان همراه با هیأتی به اسلام‌آباد سفر کرده و با خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرده است.

پاکستان به تاجیکستان اطمینان داده است که به ارائه‌ی کمک در زمینه ظرفیت‌سازی اطلاعاتی و اشتراک‌گذاری تخصص فنی با نیروهای مسلح تاجیکستان ادامه خواهد داد.

وزیر دفاع پاکستان تأکید کرده است که پاکستان و تاجیکستان به‌عنوان همسایه‌های افغانستان با چالش‌ها و تهدیدهای امنیتی مشابهی روبه‌رو اند.

وی افزوده است که پاکستان به حل مسالمت‌آمیز همه مسائل اعتقاد دارد و از تلاش‌های تاجیکستان برای صلح و ثبات در منطقه قدردانی می‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه