سقوط هواپیمای روسی در بدخشان؛ چهار سرنشین نجات‌یافته به کابل منتقل شدند

اتاق خبر
Photo: Zabehulah_M33

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان می‌گوید که چهار سرنشین نجات‌یافته از سانحه‌ی سقوط یک هواپیمای روسی در بدخشان، به کابل منتقل شده‌اند.

سخن‌گوی طالبان امروز (دوشنبه، ۲ دلو) با نشر ویدیوهایی از این افراد نوشته است که برای آنان کمک‌های اولیه فراهم شده است.

مسئولان هوانوردی روسیه دیروز اعلام کردند که یک جت شخصی نوع «فالکون-۱۰» ثبت‌شده در این کشور با شش سرنشین، شنبه‌شب در فضای افغا‌نستان از صفحه‌ی رادار خارج و ناپدید شده است.

سخن‌گوی طالبان شام دیروز اعلام کرد که این هواپیما در منطقه‌ی «ارزکوه» ولسوالی کوف‌آب بدخشان پیدا شده است و چهار سرنشین آن، به‌شمول خلبان زنده‌اند.

بر اساس اعلام اداره‌ی هوانوردی روسیه، این هواپیما از هند و از طریق ازبیکستان به روسیه در حال پرواز بود.

طالبان گفته‌اند که این هواپیما احتمالا به‌دلیل مشکلات فنی سقوط کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه