Photo: Social Media

فراخوان سازمان همکاری اسلامی برای کمک فوری به سیل‌زدگان افغانستان

سازمان همکاری اسلامی از کشورهای عضو این سازمان، کشورهای جهان و نهادهای امدادرسان درخواست کرده که برای سیل‌زدگان در افغانستان کمک‌های فوری ارسال کنند.

طی چند روز اخیر ولایت‌های شمالی و غربی افغانستان گواه سرازیرشدن سیلاب ویرانگر و مرگ‌بار بوده‌اند.

براساس آمار تنها در بغلان بیش از ۳۰۰ نفر جان باخته‌اند. در تخار نیز از جان‌باختن بیش از ۲۰ نفر گزارش شده است.

میزان خسارات مالی تاکنون برآورد نشده است. در حال حاضر گفته می‌شود که صدها خانه بر اثر سیلاب ویران شده‌‌اند و خسارات شدید به زیرساخت‌ها و زمین‌های کشاورزی وارد شده است.

سازمان همکاری اسلامی شب گذشته (شنبه، ۲۲ ثور) در اعلامیه‌ای گفته است که پیامدهای غم‌انگیز سیل جاری باید زنگ خطری را برای جامعه اسلامی و فراتر از آن به صدا درآورد.

این سازمان گفته است که به‌عنوان یک موضوع فوری از همه کشورهای عضو خود و سایر کشورهای جهان و همچنین سازمان‌های امدادی می‌خواهد تا به سرعت کمک‌های نجات‌دهنده را برای کمک به مردم افغانستان که تحت تأثیر سیل‌های جاری قرار گرفته‌اند، هدایت کنند.

سازمان همکاری اسلامی گفته است که تعداد فزاینده‌ای از خانواده‌ها و کودکان آسیب‌پذیر در روزها و هفته‌های آینده به شدت به حمایت فوری نیاز خواهند داشت تا زنده بمانند و بهبود یابند.

سیلاب‌های ویرانگر در افغانستان در حالی است که مردم این کشور با فقر و گرسنگی نیز مواجه‌اند. به گفته‌ی سازمان ملل بیش از نیمی از جمعیت کشور به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.