sent to Etilaatroz

جسد یک نظامی پیشین در فاریاب پس از شش ماه مفقودی پیدا شد

منابع محلی در فاریاب می‌گویند که جسد یک نظامی پیشین که شش ماه پیش از ولسوالی «پشتونکوت» این ولایت مفقود شده بود، از شهر میمنه پیدا شده است.

به‌گفته‌ی منابع، جسد این نظامی پیشین امروز (چهارشنبه، ۱۶ جوزا) از «گذر تندورک» شهر میمنه پیدا شده است.

منابع می‌گویند که این نظامی پیشین بسم‌الله نام داشت و در زمان حکومت پیشین کشور فرمانده پولیس ولسوالی المار فاریاب بود.

براساس اطلاعات منابع، بسم‌الله پس از تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان به ایران رفته بود، اما شش ماه پیش برای دیدن خانواده‌اش به افغانستان بازگشته بود.

شماری از منابع محلی گفته‌اند که این نظامی پیشین از سوی همسرش در همکاری با یک مرد دیگر به قتل رسیده و جسدش داخل چاهی در خانه‌اش انداخته شده بود.

منابع می‌گویند که همسر این نظامی به خانواده‌اش می‌گفته که بسم‌الله برای کار به ترکیه رفته است.

به‌گفته‌ی منابع، با گذشت شش ماه استخبارات‌ طالبان امروز خانم این نظامی پیشین و یک کارمند شهرداری میمنه را بازداشت کرد و آنان در جریان تحقیقات به قتل این نظامی اعتراف و محل جسد او را نشان دادند.

منابع می‌گویند که پس از اعتراف این افراد، طالبان جسد این نظامی پیشین را از چاه بیرون کشیدند و به خانواده‌اش سپردند.

مسئولان محلی طالبان در فاریاب تا اکنون در مورد قتل این نظامی پیشین اظهارنظر نکرده‌اند.

از زمان تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، موارد قتل نظامیان پیشین کشور افزایش یافته است.

در بسیاری موارد نیروهای طالبان متهم به قتل فراقانونی این نظامیان شده‌اند.