سرازیرشدن سیلاب در جرم بدخشان خسارات هنگفت مالی برجای گذاشت

اطلاعات روز
Directorate of Combating Accidents in Badakhshan

ریاست مبارزه با حوادث طالبان در بدخشان می‌گوید که بارندگی شدید و سیلاب در ولسوالی جرم این ولایت، خسارات هنگفت مالی برجای گذاشته است.

این ریاست امروز (سه‌شنبه، ۲۶ سرطان) با نشر خبرنامه‌ای گفته است که تنها در روستای «دره خستک» جرم، ده‌ها خانه‌ی مسکونی، هشت کیلومتر سرک، صدها جریب زمین و هزاران اصله نهال تخریب شده است.

در خبرنامه‌ی این ریاست آمده است روستاهای تیرگران، سیل‌دره، مغزار، محله، یوز، نوخان، ایروک، ایرگه، سندر و ایروچ نیز در چند روز اخیر گواه وقوع سیلاب بوده‌اند.

سیلاب و توفان دیروز در شرق کشور نیز تلفات و خسارات سنگین برجای گذاشت.

براساس آخرین آمار، دست‌کم ۴۵ نفر در ولایت ننگرهار براثر بارندگی شدید و توفان جان باخته‌اند.

در ولایت کنر نیز سیلاب دیروز جان دست‌کم پنج نفر را گرفته است.

در سال جاری خورشیدی ولایت‌های مختلف کشور شاهد بارندگی‌های شدید و سرازیرشدن سیلاب‌‌های ویرانگر بوده است.

این سیلاب تلفات و خسارات گسترده برجای گذاشته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه