منابع محلی در هرات میگویند که کارمندان یک مرکز صحی در ولسوالی «زیرکوه» این ولایت که در اعتراض به «لتوکوب» یک داکتر و «تهدید» شان از سوی نیروهای طالبان اعتصاب کاری کرده بودند، پس از دو روز به اعتصاب شان پایان دادند.
بهگفتهی منابع، کارمندان این مرکز صحی امروز (یکشنبه، ۲۲ میزان) با حضور هیأت اعزامی طالبان از مرکز هرات به اعتصاب کاریشان پایان دادند.
در یک نسخه از فیصلهی این هیأت که به دسترس روزنامه اطلاعات روز قرار گرفته آمده است که «با پرسنل مرکز صحی صحبت گردید و خدمات بهطور روتین کمافی سابق شروع گردید».
منابع میگویند که افراد طالبان دو روز پیش موتر نظامی نوع رنجر خود را در مقابل بخش عاجل مرکز صحی زیرکوه پارک کرده بودند و پس از مخالفت داکتران، با آنان برخورد کردند.
بهگفتهی منابع، افراد طالبان پس از این قضیه، شب دوباره به این مرکز صحی آمدند و یک داکتر را «لتوکوب» و سایر کارمندان را «تهدید» کردند.
براساس اطلاعات منابع، کارکنان این مرکز صحی در اعتراض به این برخورد نیروهای طالبان، اعتصاب کاری کرده بودند.
مسئولان محلی طالبان در هرات تا اکنون در این مورد رسما اظهارنظر نکردهاند.