حادثه‌ی ترافیکی در شاهراه کابل-قندهار جان چهار نفر را گرفت

آذر

در پی تصادف یک اتوبوس با یک موتر تیزرفتار نوع کرولا در ولایت غزنی، چهار نفر جان باخته و پنج نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری باختر، فرماندهی امنیه‌ی طالبان در غزنی گفته است که این رویداد ناوقت دیروز (چهارشنبه، ۹ عقرب) در مسیر شاهراه کابل-قندهار در ولسوالی آب‌بند رخ داده است.

به‌گفته‌ی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در غزنی، بی‌احتیاطی راننده‌ی اتوبوس باعث وقوع این رویداد ترافیکی شده است.

شاهراه کابل-قندهار، مسیر پرتردد و پرحادثه در کشور است.

حوادث ترافیکی در افغانستان سالانه جان صدها نفر را می‌گیرد و صدها زخمی برجای می‌گذارد.

بی‌احتیاطی رانندگان، خرابی جاده‌ها و نبود علایم ترافیکی از عوامل اصلی وقوع این حوادث گفته می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه