جاپان ۷.۶۳ میلیون دالر به آسیب‌دیدگان تغییرات اقلیمی و حوادث طبیعی در افغانستان کمک می‌کند

اتاق خبر
Photo: @economy_af

وزارت اقتصاد طالبان می‌گوید که جاپان ۷.۶۳ میلیون دالر به آسیب‌دیدگان تغییرات اقلیمی و حوادث طبیعی در افغانستان کمک می‌کند.

براساس اعلامیه‌ی وزارت اقتصاد طالبان، تاکایوشی کورومایا، سفیر جاپان در افغانستان در دیدار با دین‌محمد حنیف، سرپرست این وزارت، از این کمک اطمینان داده است.

این وزارت افزوده است که جاپایان قبلا نیز ۱۰ میلیون دالر به بخش مبارزه با مواد مخدر در افغانستان کمک کرده است.

سرپرست وزارت اقتصاد طالبان از کمک‌ جاپان به افراد آسیب‌دیده از حوادث طبیعی و تغییرات اقلیمی در افغانستان استقبال کرده است.

او گفته است که این کمک در بخش تأمین نیازهای اولیه، تغذیه و بهبود سلامت افراد آسیب‌دیده مهم است.

دین‌محمد حنیف همچنین خواستار کمک جاپان به بازسازی و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی مناطق آسیب‌دیده شده است.

در بهار امسال مناطق مختلف کشور شاهد سرازیرشدن سیل‌های ویرانگر بود که خسارات و تلفات زیادی برجای گذاشت.

براثر این سیلاب‌ها، صدها خانواده در مناطق مختلف کشور آواره شدند و خانه و دارایی خود را از دست دادند.

علاوه بر این، در سال‌های اخیر خشک‌سالی ناشی از تغییرات اقلیمی نیز به باشندگان مناطق مختلف کشور آسیب زده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه