طالبان یک زن را در خوست در ملاءعام شلاق زدند

اتاق خبر

دادگاه عالی طالبان اعلام کرده است که یک زن در ولسوالی «باک» ولایت خوست به اتهام «فساد اخلاقی» در ملاءعام شلاق زده شده است.

این دادگاه گفته است که این زن امروز (سه‌شنبه، ۲۹ عقرب) براساس حکم محکمه‌ی ابتدائیه‌ی ولسوالی باک خوست شلاق زده شده است.

براساس اعلامیه‌ی دادگاه عالی طالبان، این زن ۳۹ ضربه شلاق زده شده و به پنج ماه حبس تنفیذی نیز محکوم شده است.

حکم شلاق بر این زن با حضور مقام‌ها و کارمندان محلی طالبان و شماری از باشندگان محل اجرا شده است.

این دومین زن است که در یک شبانه‌روز اخیر از سوی طالبان در ملاءعام شلاق زده می‌شود.

این گروه دیروز یک زن دیگر را در مرکز ولایت بغلان در ملاءعام شلاق زده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه