حمله به مسافران در پاکستان؛ دست‌کم ۳۸ نفر کشته و ۲۹ نفر زخمی شده‌اند

اتاق خبر
Photo: Geo News

مقام‌ها در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان تأیید کرده‌اند که در حمله‌ی افراد مسلح به کاروان مسافران در این ایالت، دست‌کم ۳۸ نفر کشته و ۲۹ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، ندیم اسلم چودری، از مقام‌های ارشد ایالت خیبرپختونخوا گفته است که این حمله امروز (پنج‌شنبه، ۱ قوس) در ولسوالی «کرم» این ایالت انجام شده‌است.

او گفته است که یک زن و یک کودک در میان کشته‌شدگان هستند و احتمال افزایش تلفات نیز وجود دارد.

جیو‌نیوز پاکستان گزارش داده است که این مسافران از منطقه‌ی پاراچنار به سمت پیشاور در حرکت بودند.

این رسانه شمار کشته‌شدگان را تا اکنون ۱۵ نفر گزارش کرده و آمار دقیقی از زخمی‌ها ذکر نکرده است.

زیارت حسین، یک باشنده‌ی منطقه‌ی پاراچنار در تماس تلفنی به رویترز گفته است که در این رویداد دو کاروان مسافران هدف حمله‌ی مردان مسلح قرار گرفته است.

او افزوده است که یک کاروان از پاراچنار به سمت پیشاور در حرکت بود و کاروان دیگر از پیشاور به سمت پاراچنار‌.

تا اکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.

ولسوالی کرم در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان چندین ماه می‌شود که شاهد حملات مرگ‌بار و صحنه‌ی درگیری دو قبیله‌ی شیعه و سنی مذهب برسر زمین است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستانی، در ماه آگست امسال در درگیری‌ها در این منطقه ۵۰ نفر کشته و ۲۲۶ نفر زخمی شدند.

کاروان‌های حامل مسافران پیش از این نیز در این منطقه هدف حملات مسلحانه قرار گرفته‌اند که ده‌ها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه