همکاران محلی پیشین امریکا خواستار تسریع روند انتقال شان از پاکستان شدند

اتاق خبر
Photo: sent to Etilaatroz

شماری از همکاران محلی سابق نیروهای امریکایی در افغانستان و دارندگان پرونده‌های مهاجرتی «پی۱» و «پی۲» که اکنون در پاکستان به‌سر می‌برند، خواستار تسریع روند بررسی پرونده‌ها و انتقال شان به ایالات متحده شده‌اند.

آنان در یک نامه‌ی سرگشاده به دولت امریکا که نسخه‌ای از آن را امروز (شنبه، ۱۷ قوس) به روزنامه اطلاعات روز فرستاده‌اند، از کندی روند بررسی پرونده‌های‌شان شکایت کرده‌اند.

آنان می‌‌گویند که نزدیک به سه سال است که با دریافت ایمیل‌های رسمی از سوی دولت امریکا به پاکستان منتقل شده‌اند، اما هنوز در مراحل مختلف روند رسیدگی پرونده‌های‌شان، معلق هستند.

آنان از سیاست‌های دولت پاکستان و تصمیم آن کشور مبنی بر اخراج مهاجران بدون اسناد تا پایان سال جاری میلادی نیز ابراز نگرانی کرده‌ و گفته‌اند که گزارش‌های را از آزارواذیت شماری از دارندگان کیس‌‌های مهاجرتی امریکا دریافت کرده‌اند.

این پناهندگان همچنین از کندکاری آژانس‌هایی که مسئولیت تهیه مسکن را برای آنان به عهده دارند شکایت کرده‌اند و گفته‌اند که روند تهیه‌ی مسکن از سوی این آژانس‌ها برای مهاجران سایر کشورها با سرعت بیشتر و بهتر پیش می‌رود.

آنان گفته‌اند که انتظار طولانی‌مدت باعث شده است که بسیاری از آنان گرفتار افسردگی و سایر بیماری‌های روانی شوند و کودکان‌شان نیز از آموزش باز بمانند.

این مهاجران خواستار تسریع و اولویت‌دهی روند بررسی پرونده‌های‌شان و افزایش سرعت انتقال پناهندگان از پاکستان به امریکا شده‌اند.

امریکا پس از تسلط دوباره‌ی طالبان بیش از ۱۲۰ هزار نفر از همکاران سابق محلی، فعالان حقوق‌ بشر و روزنامه‌نگاران را به آن کشور منتقل کرد.

با این‌حال، هزاران نفر از افرادی که از سوی آن کشور پذیرش شده‌اند، هنوز در پاکستان به‌سر می‌برند و به امریکا منتقل نشده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه