Photo: IRNA

خامنه‌ای در دیدار با اعضای حماس: اسرائیل و امریکا به اهداف شان نرسیدند

علی خامنه‌ای، رهبر ایران در دیدار با اعضای شورای رهبری حماس گفته است که «شما هم بر رژیم صهیونیستی غلبه کردید، هم در واقع بر امریکا غلبه کردید».

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای ایران، در این دیدار که صبح امروز (شنبه، ۲۰ دلو) در تهران انجام شده است، آقای خامنه‌ای گفته است که اسرائیل و امریکا «به هیچ کدام از اهداف شان نرسیدند».

براساس گزارش این رسانه، در این دیدار «محمداسماعیل درویش»، رییس شورای رهبری حماس، «خلیل الحیه»، معاون رییس دفتر سیاسی حماس و «زاهر جبارین»، رییس حماس در کرانه باختری،‌ حضور داشته‌اند.

در گزارش صدا و سیمای ایران آمده است که آنان در مورد آخرین وضعیت غزه و کرانه باختری به خامنه‌‌ای «گزارش» داده‌اند.

این اولین دیدار رسمی مقام‌های حماس با رهبر ایران پس از آغاز آتش‌بس میان این گروه با اسرائیل است که منجر به توقف جنگ ۱۵ ماهه در غزه شد. در این جنگ بیش از ۴۶ هزار فلسطینی کشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.

ایران در این جنگ از حماس حمایت می‌کند و مقام‌های این گروه از زمان آغاز جنگ بارها به تهران سفر و با خامنه‌ای دیدار کرده‌اند.

خلیل الحیه که در این دیدار حضور داشت، ارشدترین مقام حماس در خارج از غزه است.

او همراه با اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی پیشین حماس در ماه اسد سال جاری نیز برای اشتراک در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رییس‌جمهور ایران به تهران آمده بود.

در جریان این سفر، اسماعیل هنیه در محل اقامتش در شمال تهران هدف قرار گرفت و کشته شد.

اسرائیل بعدا مسئولیت کشتن اسماعیل هنیه را در تهران به عهده گرفت.