Photo: @ZablDftr

حوادث ترافیکی در سه ولایت کشور جان ۱۰ نفر را گرفت

در پی وقوع سه حادثه‌ی ترافیکی جداگانه در ولایت‌های زابل، پروان و ننگرهار، دست‌کم ۱۰ نفر، به‌شمول زنان و کودکان جان باخته‌ و شش نفر دیگر زخمی شده‌اند.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در زابل امروز (پنج‌شنبه، ۲ حوت) اعلام کرده است که وقوع یک حادثه‌‌ی ترافیکی در این ولایت جان هفت نفر، شامل چهار زن و سه کودک را گرفته و سه زخمی، شامل دو زن و یک مرد، برجای گذاشته است.

این فرماندهی گفته است که این حادثه‌ی ترافیکی در ساحه‌ی «پل سنگی» شهر قلات براثر برخورد یک موتر باربری نوع «تیلر» با یک موتر مسافربری نوع «پاسو» رخ داده است‌.

علت وقوع این حادثه روشن نیست.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در پروان نیز اعلام کرده است که بامداد امروز براثر یک حادثه‌ی ترافیکی در شهر چاریکار، مرکز این ولایت، یک نفر جان باخته و یک نفر دیگر زخمی شده است.

این فرماندهی گفته است که این حادثه در نزدیکی سه‌راهی «هوفیانی» شهر چاریکار براثر برخورد یک موتر «اکتروز» با یک موتر نوع «بنز» رخ داده است.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان گفته است که بنز می‌خواست وارد یک سرای شود که «اکتروز» با آن برخورد کرد.

این فرماندهی افزوده است که راننده‌ی «اکتروز» و کمک‌راننده‌ی آن براثر این حادثه زخمی شدند که پس از منتقل شدن به شفاخانه، راننده جان باخته است.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در ننگرهار نیز اعلام کرده است که دیروز براثر وقوع یک حادثه‌ی ترافیکی در مسیر جلال‌آباد-تورخم دو نفر جان باختند و دو‌ زن زخمی شدند.

این فرماندهی گفته است که این حادثه در ساحه‌ی «هزار ناو» ولسوالی مومنددره این ولایت و در مسیر جلال‌آباد-تورخم رخ داده است و در آن یک موتر «ویکسار» از جاده منحرف و واژگون شده است.

منابع محلی به روزنامه اطلاعات روز گفته‌اند که جان‌باختگان این حادثه دو برادر بودند که از ولسوالی مومنددره ننگرهار به سمت ولسوالی لعل‌پور این ولایت در حرکت بودند.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان علت وقوع این حادثه را بی‌احتیاطی راننده گفته است.

حوادث ترافیکی سالانه جان صدها نفر را در افغانستان می‌گیرد و صدها زخمی برجای می‌گذارد.

علت وقوع اکثر این حوادث بی‌احتیاطی رانندگان، خرابی جاده‌ها و نبود علایم ترافیکی گفته می‌شود.