برخورد رنجر طالبان با یک موتورسایکل در پنجشیر؛ دو نفر جان باختند

آذر
عکس تزئینی

منابع محلی در پنجشیر می‌گویند که در نتیجه‌ی تصادف یک رنجر طالبان با یک موتورسایکل دو نفر جان باخته‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، این رویداد عصر دیروز (چهارشنبه، ۱۳ حمل) در منطقه‌ی زمانکور ولسوالی عنابه رخ داده است.

منابع توضیح می‌دهند رنجری مربوط قطعات لوای فوق‌العاده طالبان در پنجشیر، با یک موتورسایکل که دو سرنشین داشته، تصادف کرده و هر دو نفر جان باخته‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، قربانیان باشندگان محل بودند و قصد داشتند به مرکز ولسوالی عنابه بروند.

مسئولان محلی طالبان در پنجشیر گفته‌اند که راننده‌ی رنجر بازداشت شده است.

پیش از این هم سرعت غیرمجاز موترهای نظامی طالبان در جاده‌های پُر خم‌وپیچ ولایت پنجشیر، منجر به حوادث مشابه شده است.

باشندگان پنجشیر می‌گویند که بارها از این رویه نیروهای طالبان به مقام‌های این گروه شکایت کرده، اما هیچ توجهی صورت نگرفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه