واژگونی رنجر طالبان در قندهار جان سه کودک را گرفت ‏

اطلاعات روز

منابع در قندهار می‌گویند که براثر واژگون‌شدن یک موتر رنجر طالبان در ‏اسپین‌بولدک، سه کودک جان باخته و هشت نفر دیگر زخمی شده‌اند.‏

به‌گفته‌ی منابع، طالبان دیروز (شنبه، ۲۴ اسد) یک موتر رنجر را از کودکان ‏پر کرده بودند و می‌خواستند به‌مناسبت ۲۴ اسد رژه برگزار کنند.‏

یک منبع محلی گفت که این رنجر طالبان در ساحه‌ی پمپ «شایسته» در بازار تیل ‏ولسوالی اسپین‌بولدک واژگون شده است.‏

منبع می‌افزاید که وضعیت صحی دو کودک زخمی وخیم است و آنان برای ‏درمان به شفاخانه حوزوی قندهار منتقل شده‌اند‎.‎

طالبان دیروز از پنجمین سالگرد بازگشت این گروه به قدرت تجلیل کردند.‏

این گروه پنج سال قبل در ۲۴ اسد، کابل را تصرف کرد و پس از دودهه به قدرت بازگشت.‏

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه