ارتش پاکستان: هشت «تروریست» در مناطق مرزی با افغانستان کشته شدند

ارتش پاکستان اعلام کرده است که هشت «تروریست» در درگیری با نیروهای این کشور در مناطق مرزی با افغانستان در وزیرستان شمالی کشته شده‌اند.

به‌ گزارش جیو‌نیوز، روابط عمومی ارتش پاکستان امروز (یک‌شنبه، ۱۷ حمل) اعلام کرده است که این درگیری در منطقه‌ی «حسن‌خیل» وزیرستان شمالی رخ داده است.

ارتش پاکستان گفته است که این افراد در تلاش بودند که از مناطق مرزی افغانستان وارد پاکستان شوند.

بر اساس گزارش جیونیوز، ارتش پاکستان گفته است که تلاش شبه‌ نظامبان را برای ورود به پاکستان خنثا کرده و در درگیری میان دو طرف هشت «تروریست خوارج» کشته و چهار «تروریست» دیگر زخمی شده‌اند.

مقام‌های پاکستان از اصطلاح «خوارج» برای اعضای تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) استفاده می‌کنند.

ارتش پاکستان از طالبان خواسته است که از مرزهای افغانستان حفاظت کنند و اجازه ندهند که از خاک افغانستان علیه آن کشور استفاده شود.

مقام‌های پاکستان پیش از این نیز بارها ادعا کرده‌اند که تروریست‌ها از خاک افغانستان علیه آن کشور استفاده می‌کنند.

طالبان ادعای مقام‌های پاکستان را رد کرده‌اند و گفته‌اند که به هیچ گروهی اجازه نمی‌دهند که از خاک افغانستان علیه کشور دیگری استفاده کند.