باشندگان جاغوری غزنی کار ساخت یک مکتب با هزینه‌ی ۱۳ میلیون افغانی را آغاز کردند

اتاق خبر

وزارت معارف طالبان اعلام کرده است که باشندگان ولسوالی جاغوری غزنی کار ساخت یک مکتب را با هزینه‌ی ۱۳ میلیون افغانی آغاز کردند.

سنگ تهداب این مکتب امروز (شنبه، ۶ ثور) با حضور حبیب‌الله آغا، سرپرست وزارت معارف طالبان به زمین گذاشته شده است.

وزارت معارف طالبان گفته است هزینه‌ی ساخت ساختمان جدید «مکتب صالحی» جاغوری از کمک‌های مردم این ولسوالی پرداخت می‌شود.

این مکتب در روستای «زیرک» ولسوالی جاغوری غزنی ساخته می‌شود.

باشندگان جاغوری پیش از این نیز چندین مکتب، پل، شفاخانه و ده‌ها کیلومتر جاده را با هزینه‌ی شخصی و بدون کمک دولتی، اعمار کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه