Photo: @IsraeliPM

نتانیاهو: مسیر رسیدن به تهران را هموار کرده‌ایم

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در پیام ویدیویی که به‌مناسبت تولد دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا منتشر کرده، گفته است که اسرائیل «مسیر رسیدن به تهران» را هموار کرده است.

نتانیاهو در این پیام که امروز (شنبه، ۲۴ جوزا) منتشر شده، گفته است: «خلبانان ما در آسمان تهران، ضرباتی را به رژیم آیت‌الله‌ها وارد خواهند کرد که حتا نمی‌توانند تصورش را بکنند.»

نخست‌وزیر اسرائیل افزوده است: «من می‌توانم به شما بگویم که ما نشانه‌هایی داریم مبنی بر این‌که رهبران ارشد ایران در حال جمع کردن وسایل‌شان هستند. آنان متوجه شده‌اند که چه چیزی در راه است.»

بنیامین نتانیاهو گفته است که اسرائیل برای پیروزی بر ایران تا کنون کارهای بزرگی انجام داده که شامل کشتن رهبران ارشد نظامی، کارشناسان ارشد فناوری پیشتاز در پروژه‌ی سلاح اتمی و «اقدامات بسیاری دیگر» می‌شود.

او اما تأکید کرده است که کارهای بیشتری باید انجام شود و اسرائیل در حال آماده شدن برای انجام آن است.

نخست‌وزیر اسرائیل ایران را «دشمن مشترک» اسرائیل و امریکا خوانده و گفته است که اگر به این کشور حمله نمی‌کرد، سلاح هسته‌ای تولید می‌کرد و در اختیار نیابتی‌هایش قرار می‌داد تا اسرائیل، امریکا و کل دنیا را تهدید کند.

مسعود پزشکیان، رییس‌جمهور ایران نیز در گفت‌وگو با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان تهدید کرده است که اگر اسرائیل به حملات خود ادامه دهد، با پاسخ «شدیدتر و قدرتمندتر» نیروهای مسلح ایران مواجه خواهد شد.

اسرائیل صبح دیروز به اهداف متعددی در ایران حمله کرد و دست‌کم چهار فرمانده ارشد نظامی و نُه دانشمند هسته‌ای این کشور را کشت.

ایران دیشب در پاسخ، حملات موشکی گسترده علیه اسرائیل راه‌اندازی کرد.

براساس گزارش رسانه‌های بین‌المللی، شماری از موشک‌های ایران به شهرهای اسرائیل فرود آمده و باعث ویرانی و تخریب خانه‌ها شده است.

حملات اسرائیل علیه ایران امروز نیز ادامه داشته است و رسانه‌های ایرانی از جمله از حمله بر یک پالایشگاه گاز در بوشهر خبر داده‌اند.