• پشتو
  • ازبیکی
  • English
zortaalitE msilanruoJ tnednepednI Support
اطلاعات روز
  • خبر
    • افغانستان
    • منطقه
    • جهان
  • گزارش
    • گزارش‌های تحقیقی
    • گزارش‌های عمقی و بلند
  • تحلیل
  • گفت‌وگو
  • از بُن‌بست به گشایش
  • حقوق بشر
  • زنان
  • محیط زیست
  • ورزش
اطلاعات روزاطلاعات روز
تغیر اندازه متنAa
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل
  • ترجمه
  • از بُن‌بست به گشایش
  • حقوق بشر
  • زنان
  • گفتگو
  • محیط زیست
  • ورزش
  • نامه‌ها و دیدگاه‌های خوانندگان
  • سوزن طلایی
  • منابع
جستجو...
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل
  • ترجمه
  • از بُن‌بست به گشایش
  • حقوق بشر
  • زنان
  • گفتگو
  • محیط زیست
  • ورزش
  • نامه‌ها و دیدگاه‌های خوانندگان
  • سوزن طلایی
  • منابع
ما را تعقیب کنید

دونالد ترامپ امروز در کاخ سفید با نخست‌وزیر پاکستان دیدار می‌کند

اتاق خبر
اتاق خبر
۳ میزان ۱۴۰۴ - ۲۵ سپتمبر ۲۰۲۵
Share

یک مقام امریکایی به رویترز گفته است که انتظار می‌رود دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا روز پنج‌شنبه با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در کاخ سفید دیدار کند.

رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که احتمالا عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار حضور خواهد داشت.

جیونیوز نوشته است که انتظار می‌رود نخست‌وزیر پاکستان و رییس‌جمهور امریکا مذاکرات مفصلی در مورد مسائل جهانی و منطقه‌ای داشته باشند.

به گزارش رویترز، روابط ایالات متحده و پاکستان در ماه‌های اخیر در دوران ترامپ گرم‌تر شده است، در حالی که روابط واشنگتن با دهلی‌ نو به‌دلیل مسائلی مانند موانع ویزا برای هندی‌ها و نرخ‌های بالای تعرفه سرد شده است.

مقام‌ها و تحلیل‌گران خاطرنشان کرده‌اند که دهلی‌ نو پس از تنش‌ها با واشنگتن، در حال تنظیم مجدد روابط با چین است.

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه‌ی امریکا روز سه‌شنبه در پاسخ به سؤالی درباره‌ی پاکستان به خبرنگاران گفت: «ما در حال بررسی تعدادی از مسائل مربوط به مبارزه با تروریسم و روابط اقتصادی و تجاری هستیم.»

این مقام گفت: «بنابراین، رییس‌جمهور همچنان بر پیشبرد منافع ایالات متحده در منطقه، از جمله از طریق تعامل با پاکستان و رهبران دولت آن‌ها، متمرکز است.»

این مقام در پاسخ به سؤالی درباره‌ی اختلافات با هند گفته است که ترامپ به رک بودن در مورد ناامیدی‌ها در روابط اعتقاد دارد، اما این رابطه قوی است.

این مقام گفته است که واشنگتن دهلی‌ نو را به‌عنوان یک دوست و شریک خوب می‌بیند.

پاکستان از ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل برای تلاش‌هایش در کاهش تنش‌ها بین هند و پاکستان حمایت کرده است، اگرچه اسلام‌آباد بمباران‌های اسرائیل، متحد امریکا، در غزه، قطر و ایران را محکوم کرده است.

شهباز شریف بخشی از جلسه‌ای بود که ترامپ روز سه‌شنبه با رهبران بسیاری از کشورهای با اکثریت مسلمان داشت و در آن رییس‌جمهور ایالات متحده در مورد حمله‌ی اسرائیل به غزه بحث کرد.

واشنگتن می‌گوید که ایالات متحده در این جلسه که در حاشیه مجمع عمومی سالانه سازمان ملل متحد برگزار شد، پیشنهادهای صلح را با رهبران این کشورها به اشتراک گذاشت.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
فیسبوک واتساپ واتساپ تلگرام ایمیل کپی کردن لینک پرینت گرفتن
بدون دیدگاه بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهم‌ترین خبرها

شمار تلفات سیلاب در نپال به ۳۵۹ نفر رسید
۵ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۷ آگست ۲۰۲۶
پنجمین سالروز حمله‌ی مرگ‌بار به میدان هوایی کابل؛ پنتاگون از کشف اسناد محرمانه خبر داد
۴ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۶ آگست ۲۰۲۶
شیوع یک بیماری ناشناخته در غرب کابل؛ «شفاخانه‌ها و دواخانه‌ها پر از بیمار اند»
۲ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۴ آگست ۲۰۲۶
طالبان هرگونه تظاهرات در افغانستان را ممنوع کردند
۳۱ اسد ۱۴۰۵ - ۲۲ آگست ۲۰۲۶
واکنش احزاب سیاسی به کشته‌شدن حسیب پنجشیری؛ خون او بر زمین نخواهد ماند
۳۰ اسد ۱۴۰۵ - ۲۱ آگست ۲۰۲۶

انتخاب سردبیر

میان ازدواج اجباری و زندان؛ صدیقه زندان را برگزید
۶ اسد ۱۴۰۵ - ۲۸ جولای ۲۰۲۶
وضع محدودیت‌های کم‌سابقه بر مراسم محرم در افغانستان
۴ سرطان ۱۴۰۵ - ۲۵ جون ۲۰۲۶
دام طلایی «توماس»
۱۵ جوزا ۱۴۰۵ - ۵ جون ۲۰۲۶
روایت یک بازگشت خونین
۳۰ ثور ۱۴۰۵ - ۲۰ می ۲۰۲۶
پرونده‌ جنجالی طاووس در دایکندی
۲۶ ثور ۱۴۰۵ - ۱۶ می ۲۰۲۶

مطالب مرتبط

اسلام‌آباد: هرگونه سازوکار دوجانبه با کابل به «اقدامات ملموس» ‏طالبان بستگی دارد

۵ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۷ آگست ۲۰۲۶

آتش‌سوزی در یک شفاخانه در اسلام‌آباد جان ۱۴ نوزاد را گرفت

۴ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۶ آگست ۲۰۲۶

ترامپ: تنگه‌ی هرمز ماین‌زدایی شده است

۳ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۵ آگست ۲۰۲۶

فرمانده ارتش پاکستان وارد تهران شد

۲ سنبله ۱۴۰۵ - ۲۴ آگست ۲۰۲۶

از اطلاعات روز حمایت کنید

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

برای حمایت اینجا کلیک کنید

رسانه

  • درباره ما
  • تماس و ارسال مقالات
  • حفظ حریم و اطلاعات شخصی
Facebook X-twitter Youtube Instagram Telegram Whatsapp

دسترسی سریع

  • گزارش‌‌های عمقی و بلند
  • گزارش‌های تحقیقی
  • اخبار ولایتی
  • منابع
  • زنان

کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به اطلاعات روز است.

دسته‌بندی‌ها

  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل
  • ترجمه
  • از بُن‌بست به گشایش
  • حقوق بشر
  • زنان
  • گفتگو
  • محیط زیست
  • ورزش
  • نامه‌ها و دیدگاه‌های خوانندگان
  • سوزن طلایی
  • منابع

دسترسی سریع

  • درباره
  • تماس
  • تبلیغات
  • فرصت‌های شغلی
  • حفظ حریم و اطلاعات شخصی
خوش آمدید

وارد حساب تان شوید

نام کاربری یا ایمیل
رمز عبور

رمز عبور را تان را گم‌ کرده‌اید؟