پاکستان سرانجام برای بازیکنان اعضای تیم ملی فوتبال افغانستان ویزا صادر کرد

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: AFF

فدراسیون فوتبال افغانستان که اکنون تحت کنترل طالبان است، تأیید کرده است که پاکستان پس از چند روز تأخیر برای بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال کشور ویزا صادر کرده است.

این فدراسیون گفته است که بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال امروز (چهارشنبه، ۱۶ میزان) راهی اسلام‌آباد می‌شوند.

شماری از بازیکنان و هیأت همراه شان امروز از طریق مرز زمینی از کابل راهی پاکستان شده‌اند.

اما بازیکنانی که در خارج از کشور هستند، از طریق مسیرهای هوایی به اسلام‌آباد می‌آیند و در میدان هوایی بین‌المللی اسلام‌آباد ویزای‌شان را دریافت خواهند کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان در سه روز اخیر از تأخیر در صدور ویزا برای بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال کشور از سوی پاکستان شکایت داشت.

سرانجام صبح امروز فدراسیون فوتبال پاکستان از تلاش برای صدور ویزا برای بازیکنان افغانستان خبر داد و تنش در این زمینه حل شد.

تیم ملی فوتبال افغانستان در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا فردا به مصاف پاکستان می‌رود.

این بازی حوالی ساعت ۱:۳۰ دقیقه‌ی پس‌ازچاشت به وقت کابل در ورزشگاه جناح شهر اسلام‌آباد برگزار می‌شود.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه