ارتش پاکستان از کشته‌شدن ۱۵ شبه‌نظامی در خیبرپختونخوا خبر داد

آذر
ISPR/File

روابط عمومی ارتش پاکستان اعلام کرده است که در دو عملیات در دیره اسماعیل‌خان و وزیرستان شمالی خیبرپختونخوا، ۱۵ عضو طالبان پاکستانی از جمله یک فرمانده این گروه کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان گفته است که به‌دنبال گزارش حضور خوارج، عملیات اطلاعاتی توسط نیروهای امنیتی در منطقه‌ی عمومی کولاچی، ولسوالی دیره اسماعیل‌خان انجام شد و در نتیجه ۱۰ تروریست، از جمله سرکرده‌ی آنان، عالم محسود، کشته شده‌اند.

در این بیانیه آمده است که «پنج تروریست» دیگر در عملیات اطلاعاتی دیگری که در منطقه‌ی عمومی داته‌خیل، ناحیه‌ی وزیرستان شمالی انجام شده، کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان گفته است که عملیات پاک‌سازی ادامه دارد، زیرا کارزار بی‌وقفه‌ی مبارزه با تروریسم تحت عنوان «عزم ایستادگی» توسط نیروهای امنیتی و سازمان‌های اجرای قانون پاکستان با سرعت کامل ادامه خواهد یافت تا تهدید تروریسم تحت حمایت و پشتیبانی خارجی را از کشور ریشه‌کن کند.

مقام‌های پاکستان می‌گویند که حملات در شمال‌غرب این کشور پس از بازگشت طالبان به قدرت افزایش یافته است.

اسلام‌آباد می‌گوید که گروه‌های پاکستانی، از جمله طالبان پاکستانی از خاک افغانستان علیه آن کشور استفاده می‌کنند.

دولت پاکستان بارها از طالبان در افغانستان خواسته است طالبان پاکستانی را کنترل کنند، اما اداره‌ی طالبان استفاده از خاک افغانستان را تکذیب می‌کند.

دولت پاکستان و طالبان اخیرا پس از یک درگیری مرزی با یک‌دیگر گفت‌وگو کردند، اما این گفت‌وگوها به نتیجه نرسید.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه