طالبان در کابل یک عضو کماندوی ارتش پیشین را بازداشت کرده‌اند

آذر

منابع می‌گویند که استخبارات طالبان در کابل یک عضو کماندوی ارتش حکومت پیشین را بازداشت کرده است.

به‌گفته‌ی منابع، این نظامی پیشین «عظیم‌الله» نام دارد و باشنده‌ی اصلی منطقه‌ی «باباعلی» ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر است.

یک منبع در پنجشیر به روزنامه اطلاعات روز گفت که «عظیم‌الله» به‌تاریخ (شنبه، ۲۸ قوس) از چهارراهی قمبر شهر کابل توسط استخبارات طالبان بازداشت شده و تا کنون از سرنوشت‌اش خبری نیست.

منابع می‌افزایند که این نظامی پیشین پس از سرنگونی جمهوریت به ایران رفته بود و حدود سه ماه قبل از ایران ردمرز شده و در شهر کابل زندگی می‌کرد.

طالبان پیش از این، نظامیان ردمرزشده از ایران را بازداشت و زندانی کرده و در مواردی به قتل این نظامیان نیز متهم شده‌اند.

منابع مردمی در ولسوالی بلچراغ ولایت فاریاب می‌گویند که یک نظامی پیشین به‌نام «جوره‌قل» که به‌تازگی از ایران اخراج شده بود، دیروز توسط یک عضو طالبان به قتل رسیده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه