نشر تصاویر زنده‌جان در کاپیسا نیز ممنوع شد

اتاق خبر

مرکز خبرنگاران افغانستان می‌گوید که اداره امر به معروف و نهی از منکر طالبان در ولایت کاپیسا، نشر تصاویر زنده‌جان را ممنوع کرده است.

به گفته مرکز خبرنگاران، با اجرای این دستور، تلویزیون ملی کاپیسا به رادیو تغییر ماهیت داده و فعالیت رسانه‌های خصوصی نیز بیش از پیش محدود شده است.

مرکز خبرنگاران افزوده است که در حال حاضر، علاوه بر رسانه‌های دولتی تحت پوشش اداره حاکم، رادیوهای خصوصی «صدای نجراب»، «ندای حقیقت» و «طنین صدا» نیز در کاپیسا فعالیت دارند که تحت تأثیر ممنوعیت نشر تصاویر زنده‌جان قرار گرفته‌اند.

کاپیسا بیست‌و‌پنجمین ولایتی است که نشر تصاویر زنده‌جان در آن ممنوع شده است.

روند ممنوعیت نشر تصاویر زنده‌جان در رسانه‌ها از اسد ۱۴۰۳ آغاز شد و این ممنوعیت در قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان نیز ذکر شده است.

مرکز خبرنگاران افغانستان تأکید کرده است که محدودیت‌های اعمال‌شده توسط اداره حاکم بر رسانه‌ها و خبرنگاران، به ویژه دستور ممنوعیت نشر تصاویر زنده‌جان، روند اطلاع‌رسانی را به شدت تحت تأثیر قرار داده و علاوه بر آن، باعث بسته‌شدن شماری از رسانه‌ها و بیکاری گسترده خبرنگاران و کارکنان رسانه‌ای شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه