عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش از ظهر امروز (جمعه، ۱۰ دلو) به استانبول ترکیه سفر کرد.
وزارت خارجه ایران اعلام کرده است که عراقچی در جریان این سفر، افزون بر رایزنی با همتای ترک خود درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی، با رجب طیب اردوغان، رییسجمهور ترکیه، نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
امریکا حضور نظامی خود را در خاورمیانه تقویت کرده است؛ اقدامی که نگرانیها از احتمال حمله به ایران و درگیری میان دو کشور را افزایش داده است.
دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا گفته است که کشتیهای بزرگ امریکایی به سمت ایران در حرکت هستند و «عالی است است که مجبور به استفاده از آنها نشویم».
او پیشتر هشدار داده بود که ایران هرچه زودتر به میز مذاکره بازگردد، در غیر این صورت حملهای جدید، بدتر از حمله سال گذشته، انجام خواهد شد.
امریکا پس از اعتراضات در ایران، حضور نظامی خود را در خاورمیانه تقویت کرد.
ترامپ پیشتر تهدید کرده بود که اگر حکومت ایران معترضان را بکشد، امریکا به کمک معترضان خواهد آمد و ضربهی سختی به حکومت ایران وارد خواهد کرد؛ اما در اظهارات تازه تأکید کرده است که ایران نباید به سلاح هستهای دست یابد.