«جبهه آزادی»: طالبان افغانستان را به زندانی بزرگ برای شهروندان آن بدل کرده‌اند

اطلاعات روز
Photo: @AfgFreedomAFF

«جبهه آزادی افغانستان» می‌گوید که گروه طالبان نه تنها امنیت فیزیکی و روانی مردم کشور را نابود کرده است، بلکه افغانستان را به یک زندان بزرگ برای شهروندان آن تبدیل کرده‌اند.

این جبهه امروز (چهارشنبه، ۶ جوزا) در پیامی به مناسبت عید قربان گفته است که طالبان «میلیون‌ها انسان را آواره ساخته‌اند، نهادهای ملی را نابود کرده‌اند، اقتصاد کشور را فروپاشانده‌اند و در نتیجه میهن ما را به جولانگاه افراطیت و تندروی و پناه‌گاه گروه‌های تروریستی منطقه‌ای و بین‌المللی مبدل کرده‌اند.»

«جبهه آزادی افغانستان» افزوده است که نزدیک به پنج سال سلطه‌ی طالبان «دورنمای آینده‌ی کشور ما را از هر زمان دیگری تاریک‌تر و یأس انگیزتر کرده است.»

این جبهه گفته است: «مبرهن است که ادامه‌ی حاکمیت طالبان، به معنای نابودی کامل شیرازه‌ی وحدت ملی، فروپاشی اجتماعی و انجماد فرهنگی در سرزمین ماست. تاراج ثروت‌های ملی، گسترش جهل و بی‌سوادی، نهادینه‌گی تبعیض و نابرابری و به قهقرا بردن آینده‌ی فرزندان میهن پیامدهای طبیعی سلطه‌ی گروه طالبان و ذهنیت عقب مانده‌ی آنان بر کشور و مردم ماست.»

«جبهه آزادی افغانستان» از گروه‌های سیاسی و فعالان خواسته است که از دامن زدن به اختلافات قومی، زبانی و مذهبی خودداری کنند و گفته است که در حاضر «در حال حاضر بزرگترین چالش و جدی ترین دشمن افغانستان، امارت غاصب طالبانی و تفکر نفرت انگیز آنان است که با گذشت هر روز تاروپود زیست مسالمت‌آمیز ما را از هم گسسته و زمینه‌های تداوم وحشت و اختناق در جامعه‌ی ما را بازتولید می‌کند.»

این جبهه گفته است که «دامن زدن به اختلافات قومی، زبانی، سمتی و مذهبی در شرایط کنونی تنها و تنها به تداوم سلطه‌ی طالبان بر سرزمین و سرنوشت مان می‌انجامد.»

«جبهه آزادی افغانستان» در ادامه نوشته است که «فرصت‌های اندک باقی‌مانده برای نجات کشور مان را با تخریب و توطئه علیه همدیگر و آب ریختن به آسیاب دشمنان مشترک مان هدر ندهیم!»

این جبهه همچنین گفته است که «زمان آن رسیده که مردم افغانستان برای نجات کشور، عزت و آینده خود بپا خیزند و با همبستگی و هم‌صدایی از ایستادگی فرزندان آزاده و جان‌برکف شان در برابر رژیم غصب و استبداد طالبانی پشتیبانی کنند.»

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان محدودیت‌های گسترده بر زندگی روزمره و اجتماعی شهروندان وضع کرده‌اند و به صورت گسترده متهم به رفتار تبعیض‌آمیز با اقوام غیرپشتون شده است.

با این حال، در این اواخر بحث‌های قومی و زبانی در شبکه‌های اجتماعی افزایش چشم‌گیر یافته است و گروه‌های مختلف از جهان را در تقابل باهم قرار داده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه