یک جوان در کنر به‌دلیل «مشکلات اقتصادی» خودکشی کرد

اطلاعات روز

منابع محلی در کنر می‌‌گویند که یک جوان در ولسوالی منوری این ولایت به‌دلیل «مشکلات اقتصادی» خودکشی کرده است.

به‌گفته‌ی منابع، این جوان «زاهد» نام داشت و حوالی چاشت دیروز (شنبه، ۲۷ سرطان) به زندگی خود پایان داده است.

منابع می‌‌گویند که این جوان تا سطح لیسانس تحصیل کرده بود، اما بیکاری و فشارهای اقتصادی باعث شد که به زندکی‌اش پایان دهد.

طبق گزارش منابع، مراسم تشییع جنازه و خاک‌سپاری این جوان عصر دیروز برگزار شده است.

مسئولان محلی طالبان در کنر تا کنون در مورد خودکشی این جوان اظهارنظر نکرده‌اند.

از زمان تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، موارد خودکشی دختران و پسران جوان در ولایت‌های مختلف کشور افزایش چشم‌گیر یافته است.

علت اکثر این خودکشی‌ها فقر، بیکاری، ناامیدی نسبت به آینده و مشکلات روانی و اقتصادی گفته می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه