یک جوان که از بلجیم به افغانستان بازگشته بود توسط افراد مسلح ناشناس کشته شد

اطلاعات روز
Photo: Provided

منابع محلی در ننگرهار به روزنامه اطلاعات روز می‌گویند یک جوان که از بلجیم به کشور بازگشته بود، توسط افراد مسلح ناشناس به قتل رسیده است.

یک منبع گفت این جوان «تاج احمدزاده» نام داشت و حوالی ساعت ۱۰:۰۰ پنج‌شنبه‌شب (۲۹ اسد) در نزدیکی خانه‌اش در «چهارراهی مرستون» در مربوطات ناحیه هفتم شهر جلال‌آباد، مرکز ننگرهار کشته شده است.

منبع افزود که احمدزاده با ضرب گلوله به قتل رسیده و هنوز عاملان و انگیزه‌ی قتل او مشخص نیست.

به گفته‌ی منبع، این جوان حدود یک ماه پیش از بلجیم به کشور بازگشته بود.

مقام‌های محلی طالبان در ننگرهار در این مورد اظهار نظر نکرده‌اند.

با وجود ادعای طالبان مبنی بر تأمین امنیت سراسری، قتل‌های مرموز همچنان ادامه دارد. در بیشتر موارد عاملان و انگیزه‌ی این قتل‌ها نامشخص باقی می‌ماند و یا همگانی نمی‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه