وزارت داخله صربستان از آزادی دو شهروند افغانستان و سه شهروند ترکیه از بند آدمربایان در بلگراد خبر داده است.
سایت «صِـرپْسْکِه» صربستان نوشته است که سه نفر به اتهام این آدمربایی بازداشت شدهاند.
به گزارش این رسانه، وزارت داخله صربستان (MUP) دیروز (یکشنبه، 30 آگست) اعلام کرد که این عملیات به دستور دادستانی عالی عمومی بلگراد انجام شده است.
بر اساس اعلام وزارت داخله صربستان، این آدمربایی روز ۲۶ آگست در خیابان «گاورِیلا پرینسیپا» در شهر بلگراد رخ داده است.
مظنونان متهماند که در آن روز دو شهروند افغانستان و سه شهروند ترکیه، در مجموع پنج شهروند خارجی، را ربوده و برای آزادی آنان ۳۰ هزار یورو درخواست کردهاند.
افراد بازداشتشده S. P.، ۳۰ ساله، S. K.، ۴۳ ساله، و یک شهروند بوسنی و هرزگوین به نام D. S.، ۲۹ ساله، هستند. به گفته وزارت داخله، مظنونان شهروندان خارجی ربودهشده را با موتر به یک خانه روستایی در منطقه ولادیمیرتسی منتقل کردهاند.
وزارت داخله جمهوری صربستان در بیانیه خود درباره نحوه رفتار با افراد ربودهشده گفته است: «به خانهای روستایی در منطقه ولادیمیرتسی منتقل شدند؛ جایی که از نظر جسمی و روانی مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.»
برای هر سه مظنون دستور بازداشت موقت تا ۴۸ ساعت صادر شده است. پس از آن، آنان همراه با پرونده اتهامی به دادستان مربوط معرفی خواهند شد. تا زمان صدور حکم نهایی، این افراد تنها متهم به آدمربایی هستند و تشخیص مجرمیت آنان بر عهده دادگاه است.
در بیانیه وزارت داخله، جزئیات بیشتری درباره وضعیت پنج شهروند خارجی ربودهشده یا روند پرونده در دادستانی ارائه نشده است.