وزیر خارجه‌ی طالبان و معاون دبیرکل سازمان ملل در مورد تقویت بیشتر همکاری گفت‌وگو کردند

اطلاعات روز
Photo: Rosemary A. DiCarlo via (X)

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه‌ی طالبان با رز ماری دی‎کارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی و صلح در یک تماس تلفنی گفت‌وگو کرده است.

وزارت خارجه‌ی طالبان امروز (یک‌شنبه، ۱۵ سنبله) با نشر اعلامیه‌ای گفته است که در این تماس تلفنی، در مورد وضعیت کلی همکاری سازمان ملل متحد و طالبان و راه‌هایی برای تقویت و گسترش بیشتر همکاری در آینده، تبادل نظر شد.

این وزارت افزوده است که دو طرف همچنین دیدگاه‌های‌شان را در مورد تعامل و همکاری در آینده در چارچوب روند دوحه، شریک کردند.

رز ماری دی‌کارلو رهبری سومین نشست روند دوحه برای افغانستان را که در سال ۱۴۰۳ خورشیدی برگزار شد، به عهده داشت. این نشست با حضور نمایندگان طالبان و بدون حضور نمایندگان زنان و جامعه مدنی افغانستان برگزار شد.

او پس از پایان این نشست گفت که گفت‌وگوها با طالبان «صریح» و «مفید» بود و همچنین اظهار کرد که «افغان‌ها آماده نیستند که دور یک میز جمع شوند».

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی و صلح همچنین در ماه جوزای سال جاری خورشیدی به کابل سفر کرد و با مقام‌های طالبان در مورد روند دوحه، مبارزه با مواد مخدر و کمک‌های بشردوستانه گفت‌وگو کرد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه