سباستین لکورنو، نخستوزیر فرانسه تأیید کرد که در پی تیراندازی در غرب پاریس، یک نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدهاند.
لکورنو در ایکس نوشته است که تیراندازی امروز (جمعه، اول عقرب) در شهر «تراپ» در غرب پاریس رخ داده است.
او افزوده است که عامل تیراندازی بازداشت شده است.
به گفتهی او، دادستانی ملی مبارزه با تروریسم مسئولیت رسیدگی به این پرونده را به عهده گرفته است.
علی رابح، شهردار شهر تراپ گفته است که فردی از داخل موتر خود اقدام به تیراندازی کرد و به نظر میرسید این فرد قصد داشته دست به «کشتار جمعی» بزند.
او افزوده است که یکی از زخمیان یک دختر ۱۲ ساله است.
به گفتهی او، فرد عامل تیراندازی در شهری در همان نزدیکی سکونت داشته است ولی هنوز اطلاعاتی دربارهی انگیزهی او در دست نیست.
این تیراندازی در حالی صورت میگیرد که پاریس و شماری دیگر از شهرهای فرانسه طی چند روز گذشته گواه اعتراضات خشونتبار بوده است.
معترضان قصد داشتند فردا (شنبه، ۲ عقرب) نیز راهپیمایی و تجمع گستردهای را در پایتخت برگزار کنند، اما امانوئل مکرون، رییسجمهور فرانسه برگزاری تجمعات در پاریس را منع کرده است.