دفتر نخست‌وزیر فلسطین: اسرائیل بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر را در کرانه باختری آواره کرده است

اطلاعات روز
PalestinePMO

دفتر نخست‌وزیر تشکیلات خودگران فلسطین می‌گوید که اسرائیل دو هزار و ۶۷۰ نفر را در شهر الخلیل، واقع در کرانه باختری اشغالی به اجبار از خانه‌های‌شان آواره کرده است.

این دفتر امروز (یک‌شنبه، ۳ عقرب) به نقل از شهرداری الخلیل نوشته است که بیشتر آوارگان را زنان، کودکان و سالمندان تشکیل می‌دهند.

پس از آن‌که روز جمعه دو سرباز اسرائیلی در حمله‌ی مرد فلسطینی در الخلیل کشته شدند، ارتش اسرائیل عملیات گسترده‌ای را در این شهر آغاز کرده است.

خبرگزاری رویترز دیروز گزارش داد که نیروهای اسرائیل هزار و ۲۰۰ نفر را در شهر الخلیل مجبور به ترک خانه‌های‌شان کرده‌اند.

یوسف الجعبری، شهردار الخلیل گفته بود که حدود هزار و ۳۰۰ نفر دیگر نیز در معرض ازدست‌دادن خانه‌های‌شان قرار دارند.

تشکیلات خودگران فسلطین عملیات ارتش اسرائیل در الخلیل را «مجازات دسته‌جمعی» توصیف و محکوم کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه