منابع: طالبان در پنجشیر بستن لنگی برای کارمندان دولتی را اجباری کرده‌اند

اتاق خبر
Photo: Fars

منابع محلی در پنجشیر می‌گویند که طالبان بستن لنگی را برای کارمندان دولتی این ولایت اجباری اعلام کرده‌اند.

به گفته‌ی منابع، کمتیه‌ی امر به معروف و نهی از منکر طالبان در پنجشیر فیصله کرده است که کارمندان ادارات دولتی باید در جریان کار در این ادارات، لنگی به سر داشته باشند.

منابع می‌گویند که پیش‌تر نیز والی طالبان در جلسه‌ی اداری دستور داده بود که کارمندان هنگام نماز لنگی به سر داشته باشند.

منابع می‌گویند که مقام‌های طالبان هشدار داده‌اند که اگر کارمندان از این امر سرپیچی کنند، زندانی خواهند شد.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان، محدودیت‌های گسترده بر پوشش و ظاهر شهروندان، از جمله کارمندان دولتی، دانش‌آموزان و دانشجویان وضع کرده‌اند.

این گروه پیش از این دانش‌آموزان مکاتب دولتی برخی ولایت‌ها را مجبور به پوشیدن لنگی کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه