مسدود شدن یک دارالعلوم در غور به ظن تروریست‌پروری

اطلاعات روز: مقام‌های امنیتی ولایت غور می‌گویند، دروازه‌ی دارالعلوم «ساغر» كه يكي از مدرسه‌های مشهور دینی در غور است، ازسوی نیروهای امنیتی مسدود شده است.
اقبال‌نظامي، سخن‌گوي فرماندهی پوليس غور به روزنامه‌ی  اطلاعات گفت دروازه‌ی اين مدرسه كه در ولسوالی ساغر ولایت غور موقيعت دارد، شام روز گذشته (سه‌شنبه، 14 سنبله) پس از آن بسته شد که دوتن از كارگذاران ماين كنار جاده‌یي از داخل اين مدرسه بازداشت شدند.
آقای نظامی اضافه کرد که در اوایل هفته‌ی جاری، در اثر انفجار ماین کارگذاری شده‌ی کنارجاده‌یی توسط افراد دستگیر شده، یک سرباز پولیس به‌گونه‌ی جدی زخمی شد.
دروازه‌ی دارالعلوم «ساغر» در ولایت غور در حالی بسته می‌شود که چندی پیش نیز ماموران امنیتی یک فرد تروریست را از داخل دارالعلومی در هرات بازداشت کرده بود.