اطلاعات روز: ریاست عمومی امنیت ملی از بازداشت سه فرماندهی طالبان در ولایت هلمند خبر میدهد.
این نهاد با نشر خبرنامهیی اعلام کرد که در نتیجهی عملیات ویژهی نیروهای امنیت ملی در ولایت هلمند، 9 طالب مسلح کشته و 18تن دیگر به شمول سه فرماندهی این گروه بازداشت شدند.
در خبرنامه آمده است که سه فرماندهی طالبان به نامهای؛ قاری سیفالله، قاری جان عالم و فضل، پسر سردار محمد مسوول مالی گروه طالبان در ولسوالیهای جنوبی ولایت هلمند بازداشت شدند.
نیروهای ویژهی امنیت ملی عملیات را بر یک پایگاه« ثابت» طالبان در ولسوالی گرمسیر هلمند راه اندازی کردند که این پایگاه تخریب شده است.
براساس این خبرنامه، در این عملیات ۱۲ عراده رنجر، ۱۴ عراده هاموی، ۵ عراده موتر از انواع مختلف، ۲۶ عراده موتر سایکل، ۱۶ میل اسلحه با نوعهای مختلف ، ۵۰۰ کیلوگرام مواد انفجاری، ۵ پایه مخابره، ۴۰ حلقه ماین و هزاران فیر مرمی سلاحهای ثقیل و خفیف و مقدار زیادی تجهیزات نظامی و تبلیغاتی گروه طالبان نیز از تخریب شده است.