کرزی از کمک‌های نظامی روسیه به پاکستان حمایت کرد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین افغانستان در یک گفتمان که در دهلی جدید پیرامون بررسی وضعیت افغانستان برگزار شده است، از کمک‌های نظامی روسیه به پاکستان اعلام حمایت کرده است.
به نقل از طلوع نیوز؛ ایگور مورگلوف، معاون وزیر خارجه روسیه گفته است که کشورش برای کمک در مبارزه با دهشت افگنی، جنگ افزار در اختیار پاکستان قرار داده است.
آقای مورگلوف گفته:« ما بخاطر تقویت توانایی‌های ضد دهشت افگنی پاکستان به این کشور جنگ افزار فراهم می‌کنیم. ما چندین هلیکوپتر را به پاکستان فروختیم تا آنها با استفاده از آن با دهشت افگنی مبارزه کند. چنانچه شما می‌دانید که پاکستان نیز از ناحیه دهشت افگنی رنج می‌برد. پدیده تروریسم یک تهدید برای همه ما است».
در همین حال آقای کرزی پاکستان را یکی از کشورهای قربانی تروریسم خوانده و گفته است که رابطه‌ی روسیه با پاکستان یک موضوع «تازه» است.
آقای کرزی گفت:« رابطه پاکستان و روسیه یک چیز تازه است. اما؛ این رابطه به اندازه نفوذی که ایالات متحده بر پاکستان دارد قابل مقایسه نیست. آنقدر که نهاد استخباراتی امریکا بر استخبارات پاکستان نفوذ دارد، روسیه بالای این نهاد ندارد.»
وی گفته است:«جنگ افزارهای امریکایی نزد پاکستان، نود درصد بیشتر از جنگ افزارهای روسیه در آن کشور است. هنگامی که امریکا دادن جنگ افزار را به پاکستان متوقف کرد، در آن صورت، از روسیه نیز می‌خواهیم تا همین کار را بکند».
حامد کرزی، در بخش دیگر از سخنانش، می‌گوید که «مافیای غربی» از کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان سود می‌برند و افغان‎ها بدلیل جنگ و ناامنی مجبور می شوند که کوکنار کشت کنند.
آقای کرزی هم‌چنین از موقف گیری ترمپ در برابر پاکستان نیز پشتیبانی می‌کند و از او می‌خواهد که بر اسلام آباد بیشتر فشار بیاورد.
وی گفته است که اگر امریکا بخواهد «شکست» خود در افغانستان را جبران کند، رابطه‌اش را با پاکستان تغییر دهد.
این در حالی است که در اول سال 2018 میلادی دونالد ترمپ اعلام کرد که امریکا سالها فریب پاکستان را خورده است.
اکنون کمک‌های نظامی امریکا به پاکستان در حالت تعلیق قرار دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه