در یک درگیری میان‌خودی طالبان در هرات ۳۰ تن کشته و زخمی شدند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

اطلاعات روز: مقام‌های محلی در ولایت هرات می‌گویند که در نتیجه‌ی درگیری میان‌خودی گروه طالبان مسلح در ولسوالی شیندند این ولایت، ۱۴ طالب مسلح کشته و ۱۶ تن دیگرشان زخمی شده‌اند.

جیلانی فرهاد، سخن‌گوی والی هرات به روزنامه اطلاعات روز گفت که این درگیری دیروز (سه‌شنبه، ۲دلو) میان افراد وابسته به ملاهیبت‌الله و ملاننگیالی در روستاهای«لنگری» و «اوربین» این ولسوالی رخ داده است.

سخن‌گوی والی هرات افزود که در جریان این درگیری، یک تانک هاموی و مقداری  از مهمات جنگی افراد ملا هیبت الله از بین رفته است.

پیش از این نیز ولسوالی شیندند هرات شاهد درگیری‌های میان‌خودی طالبان بوده است.

شیندند از ولسوالی ناامن ولایت هرات در غرب کشور است که گروه طالبان در آن فعالیت گسترده دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه