حاصلات بادام دایکندی 40 درصد افزایش یافته است

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور اعلام کرده است که حاصلات بادام ولایت دایکندی در سال جاری خورشیدی 40 درصد افزایش یافته است.

در اعلامیه‌ی این وزارت که امروز (سه‌شنبه، 9 میزان) منتشر شده، آمده است که بارندگی‌های به موقع به افزایش حاصلات بادام در دایکندی نقش مثبت داشته و در سال جاری به 25 هزار متریک تُن خواهد رسید.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفته است که پیش از این سالانه بین 15 تا 20 هار متریک تُن بادام در دایکندی تولید می‌شد، اما امسال این رقم به 25 هزار متریک تُن خواهد رسید.

کنترل آفات و امراض، توزیع نهال‌های اصلاح شده و ایجاد باغ‌های معیاری از سوی وزارت زراعت نیز از مواردی است که در افزایش حاصلات بادام دایکندی کمک کرده است.

به گفته‌ی وزارت زراعت، بادام از محصولات عمده و مازاد دایکندی است و بیشتر زمین‌های زراعتی در این ولایت تحت پوشش درختان بادام قرار دارد.

وزارت زراعت در حالی از افزایش 40 درصدی حاصلات بادام دایکندی خبر داده است که سال گذشته به‌دلیل خشک‌سالی شدید در بخش‌های مختلف کشور، میزان حاصلات بادام این ولایت به نصف کاهش یافته بود.

سال گذشته وزارت زراعت، آبیاری و مالداری حاصلات بادام دایکندی را 13 تُن اعلام کرده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه