چهار نیروی دولتی در حمله‌ی موتربمب طالبان در ارزگان کشته شدند

جلیل رونق
جلیل رونق
جلیل رونق دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی خبرنگاری دانشگاه کابل است. او از ماه نوامبر ۲۰۱۸ به‌عنوان خبرنگار و گزارشگر در روزنامه اطلاعات روز کار می‌کند.

مقام‌های محلی در ولایت ارزگان تأیید می‌کنند که در نتیجه‌ی انفجار یک موتر بمب‌گذاری‌شده بر یک قرارگاه نیروهای دولتی در شهر ترینکوت، مرکز این ولایت چهار عضو این نیروها کشته شده‌اند.

محمدعمر شیرزاد، والی ارزگان امروز (چهارشنبه، ۱۵ دلو) گفته است که این رویداد حوالی ساعت ۲:۳۰ بامداد در ساحه‌ی «چینارک» شهر ترینکوت رخ داده است.

آقای شیرزاد افزود که کشته‌شدگان شامل دو نیروی ارتش، یک نیروی پولیس و یک نیروی خیزش مردمی اند.

همچنان به گفته‌ی او، در انفجار این موتر بمب‌گذاری‌شده، سه نیروی دیگر دولتی زخمی شده‌اند.

والی ارزگان تأکید کرد که نیروهای دولتی هم‌اکنون در این ساحه مستقر اند و وضعیت در آن نیز عادی است.

از سویی هم، یک منبع حکومتی در ارزگان گفت که این موتر بمب‌گذاری‌شده مربوط به جنگ‌جویان گروه طالبان بوده است.

گروه طالبان اما تاکنون در این مورد چیزی نگفته است.

ولایت ارزگان در جنوب کشور از ولایت‌های ناامن است که جنگ‌جویان گروه طالبان در بخش‌هایی از این ولایت از جمله شهر ترینکوت حضور و فعالیت گسترده دارند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه