خبرنگاران محلی در فاریاب میگویند در مراسمی که در آن مسئول دعوت و ارشاد وزارت معارف طالبان حضور داشت، دعوت شده بودند، اما به آنان اجازه تصویربرداری داده نشد و مجبور شدند، مراسم را ترک کنند. آنان این رفتار طالبان را توهین و تحقیرشان میخوانند.
این مراسم امروز (یکشنبه، ۸ عقرب) در شهر میمنه از سوی ریاست معارف طالبان در فاریاب برگزار شده بود و در آن آموزگاران زن و مرد نیز حضور داشتند.
به گفته خبرنگاران محلی فاریاب، آنان از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان برای پوشش رسانهای این مراسم دعوت شده بودند؛ اما زمانی که وارد مراسم شدند، دستیار رییس معارف طالبان به آنان گفتند که نباید از آموزگاران زن عکس و ویدیو نگیرند.
یکی از خبرنگاران میگوید که آنان مجبور شدند مراسم را ترک کنند.
به گفته خبرنگاران، این نخستین مراسمی بود که در آن زنان حضور داشتند و همچنین خبرنگاران که دعوت رسمی شده بودند.