جنگ در اندراب بغلان؛ یک فرمانده «جبهه مقاومت» با شماری از نیروهایش کشته شد

اطلاعات روز
عکس: شبکه‌های اجتماعی

منابع معتبر تأیید می‌کنند که خیرمحمد خیرخواه اندرابی، فرمانده «جبهه مقاومت» در اندراب ولایت بغلان با شماری از نیروهای تحت امرش در حمله‌ی طالبان کشته شده است. منابع در عین زمان از کشته‌شدن حدود ۳۰ جنگ‌جوی طالبان نیز در جریان این درگیری‌ها خبر می‌دهند.

یک منبع معتبر امروز (دوشنبه، ۵ جدی) به روزنامه اطلاعات روز گفت که خیرمحمد خیرخواه با حدود ۲۰ نفر از نیروهایش حدود ۳۰ ساعت با «تمام توان» در برابر حمله‌ی طالبان مقاومت کرده و سرانجام ناوقت شب گذشته کشته شده‌اند.

این منبع همچنین گفت که در جریان این درگیری‌ها تاکنون کشته شدن دست‌کم ۳۰ جنگ‌جوی گروه طالبان تأیید شده است. به‌گفته‌ی او، ممکن است آمار تلفات طالبان بیش از این باشد.

صبغت‌الله احمدی، سخن‌گوی «جبهه مقاومت» به رهبری احمد مسعود پیشتر در صفحه‌ی فیسبوک خود نوشته بود که طالبان در ۲۴ ساعت گذشته چندین حمله‌ی زمینی و هوایی را علیه مواضع این جبهه در اندراب بغلان انجام داده و این حملات دفع شده است.

احمدی در یک رشته‌توییت تصاویری از خیرمحمد خیرخواه و نیروهایش را بازنشر کرده و نوشته است که در حال رزمیدن در برابر طالبان است. احمدی در این رشته‌تویت در مورد کشته شدن این فرمانده و افرادش چیزی ننوشته است.

طالبان تاکنون در این باره به‌صورت رسمی چیزی نگفته‌اند.

حمله‌ی طالبان بر مواضع نیروهای «جبهه مقاومت» در اندراب بغلان درحالی انجام شده است که این گروه در تاریخ ۲۱ ماه قوس سال جاری ۱۳ عضو، به‌شمول دو فرمانده‌ این جبهه را در ولسوالی «بنو» بغلان اسیر گرفته بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه