عکس: ارسالی

ساختمان مکتبی در پکتیکا که طالبان آن را به مدرسه دینی تبدیل کرده بودند، در آتش سوخت

منابع محلی در ولایت پکتیکا در شرق کشور می‌گویند که ساختمان یک مکتب در ولسوالی ارگون این ولایت به آتش کشیده شده است.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که این مکتب صبح روز گذشته (دوشنبه، ۳ دلو) در روستای «چان‌خوه» ولسوالی ارگون در حالی آتش گرفته است که یک خانواده نیز در آن زندگی می‌کرد.

به‌گفته‌ی منبع، ساختمان این مکتب هنوز به بهره‌برداری سپرده نشده بود.

در همین حال، برخی منابع دیگر می‌گویند که این ساختمان مربوط به یک مکتب متوسطه بود که طالبان آن را به مدرسه دینی تبدیل کرده بودند و افراد وابسته به طالبان در این مکتب زندگی می‌کردند.

به‌گفته‌ی این منابع، افراد طالبان به‌خاطر سردی هوا در یکی از اتاق‌ها «بیش از حد» آتش کرده و نل بخاری سقف این اتاق را سوختانده است.

منابع خاطرنشان کردند که افراد طالبان توجه نکرده و آتش به بخش‌های دیگر ساختمان گسترش یافته است.

با این حال، مسئولان محلی طالبان در ولایت پکتیکا آتش‌گرفتن این مکتب را تأیید کرده و گفته‌اند که تحقیقات در مورد چگونگی حادثه جریان دارد.