طالبان در تورخم با نظامیان پاکستانی درگیر شده‌اند

آذر

منابع محلی در ننگرهار می‌‎گویند که نیروهای طالبان با نظامیان پاکستانی درگیر شده‌اند و این درگیری تا هنوز ادامه دارد.

شبیراحمد‌، یکی از دکان‌داران در تورخم می‌گوید که این درگیری صبح امروز (دوشنبه، ۱ حوت) آغاز شده است. به‌گفته‌ی او، دو طرف از سلاح‌های سبک و سنگین استفاده می‌کنند.

یک منبع محلی دیگر در این منطقه که خواست نامش فاش نشود، گفت که در نبرد میان سربازان پاکستانی و طالبان در تورخم، یک عضو طالبان به‌نام عبدالصمد کشته شده است.

مقامات طالبان در تورخم هنوز این درگیری را تأیید نکرده‌اند.

این درگیری در حالی رخ داده است که طالبان دروازه‌ی تورخم را به‌دلیل آنچه که وعده‌شکنی پاکستان می‌خوانند بسته کرده‌اند.

پیش از این نیز گزارش‌هایی مبنی بر گرفتن پول از مسافران توسط پولیس پاکستان منتشر شده بود.

دروازه‌ی تورخم یکی از راه‌های مهم تجاری با پاکستان به شمار می‌رود که روزانه هزاران نفر علاوه بر کالاهای تجاری، در هر دو طرف مرز تردد می‌کنند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه