اکسپرس تربیون: شش طالب پاکستانی در انفجاری در خوست افغانستان کشته شدند

رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند که در یک انفجار در ولایت خوست افغانستان، شش عضو تحریک طالبان پاکستانی کشته و ۱۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

رسانه اکسپرس تربیون امروز (پنج‌شنبه، ۱۱ حوت) در گزارشی نوشته است که  حمله انفجاری ناشی از ماین دست‌ساز اعضای طالبان پاکستانی را در ولایت خوست افغانستان هدف قرار داده است.

محل دقیق این حمله روشن نشده است. مسئولان محلی طالبان در خوست تاکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

این در حالی است که دیروز از وقوع انفجار در خوست گزارش شده بود. مسئولان امنیتی طالبان گفتند که انفجاری ناشی از بالُن گاز در یک هوتل رخ داده و دو غیرنظامی زخمی شده‌اند.

روشن نیست که اعضای طالبان پاکستانی در این انفجار کشته شده یا این که انفجار دیگری رخ داده است.

اکسپرس تریبون به نقل از منابع خود نوشته است که در جمع افراد کشته‌شده فرماندهان مهم طالبان پاکستانی هستند.

به گزارش این رسانه، از فرماندهان کشته شده به‌نام‌]ای عبدالمنان، علم خان مدخیل و کجیر نام برده شده است.

اکسپرس تریبون هویت زخمیان طالبان پاکستانی را ذکر کرده است.

این رسانه به نقل از منابع نوشته است که پس از این انفجار، موجی از ناامیدی و اختلاف در رهبری تحریک طالبان پاکستان به وجود آمده است.

اکسپرس تریبون نوشته است که ظن فزاینده‌ای نسبت به رهبری ارشد طالبان افغانستان در میان سطح پایین تحریک طالبان پاکستان وجود دارد.

این رسانه افزوده است که به نظر می‌رسد چنین حوادثی از حملات علیه  TTP نشانه روشنی از افزایش نفوذ اطلاعات در این گروه است.

به‌گفته‌ی منابع، مکرم حراسانی، مسئول «گروه رسانه‌ای عمر» تحریک طالبان پاکستان نیز در یک رویداد جداگانه به شدت زخمی شده است.

این رویدادها درحالی رخ داده است که هفته‌ی گذشته هیأتی از مقامات ارشد پاکستان به ریاست خواجه محمد آصف، وزیر دفاع این کشور به کابل آمده بود.

اکسپرس تریبون نوشته است که این هیأت موفق شده «تعهد تازه» را از طالبان افغانستان برای مقابله با تهدید ناشی از تحریک طالبان پاکستان به دست آورد.

به نوشته این رسانه، پاکستان انتظار دارد اقدامات خاصی توسط طالبان افغانستان علیه گروه‌های تروریستی فعال در خاک افغانستان انجام شود.