اطلاعات روز

طالبان در پروان: یک عضو داعش را کشتیم، سه زن و هفت کودک را بازداشت کردیم

مسئولان امنیتی طالبان در پروان می‌گویند که نیروهای این گروه در پی اجرای یک عملیات، یک عضو گر‌وه داعش را کشته و سه زن و هفت کودک را بازداشت کرده‌اند.

محمدکامران زید، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در پروان می‌گوید که این عملیات روز گذشته (جمعه، ۱۸‌ حمل) در ساحه‌ی «شهرک معلمین» شهر چاریکار انجام شده است.

به‌گفته‌ی زید، در این عملیات یک عضو داعش کشته، سه زن و هفت کودک که اعضای خانواده‌ی فرد کشته‌شده‌ هستند، بازداشت شده‌اند.

زید افزوده است که بازداشت‌شدگان به‌تازگی از ولایت هرات به پروان آمده بودند.

مسئولان محلی طالبان جزئیات بیشتر درباره‌ی هویت فرد کشته شده و اعضای خانواده‌ی او ارائه نکرده‌اند.

طالبان اخیرا در برخی از ولایت‌های دیگر نیز به‌گفته‌ی خودشان علیه داعش عملیات انجام داده و اعضای این گروه را کشته‌اند.

ادعا می‌شود که طالبان در برخی از این چنین عملیات‌ غیرنظامیان را کشته‌اند.

یک سال پیش نیز طالبان با حمله به یک منزل مسکونی در ساحه‌ی «هوفیان شریف» شهر چاریکار از نابودی یک پناهگاه داعش خبر داده بودند؛ اما باشندگان محل پس از آن ادعا کردند که طالبان این عملیات را بر خانه‌ی یکی از نظامیان پیشین انجام داده‌اند.