سرپرست بانک مرکزی طالبان: محدودیت‌های بانکی باعث انزوای مالی شده است

اطلاعات روز
AFGCentralbank

هدایت‌الله بدری، سرپرست بانک مرکزی طالبان در دیدار با فریدون سینیرلی اوغلو، هماهنگ‌کننده‌ی ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان گفته است که محدودیت بانکی باعث انزوای مالی شده است.

بانک مرکزی امروز (پنج‌شنبه، ۱ سرطان) با نشر خبرنامه‌ای گفته است که در این دیدار درباره‌ی همکاری‌های مشترک، رفع محدودیت‌ها بر سکتور بانکی، توسعه‌ی سکتور خصوصی و آزادسازی ذخایر ارزی افغانستان بحث شده است.

به نقل از خبرنامه، بدری گفته است که تحریم‌های اعمال‌شده بر سکتور بانکی افغانستان تأثیرات منفی بر اقتصاد این کشور داشته و این محدودیت‌ها دسترسی بانک‌های افغانستان به بانک‌های بین‌المللی را با مشکل مواجه کرده و باعث انزوای مالی شده است.

سرپرست بانک مرکزی طالبان افزوده است که محدودیت بانکی بر افغانستان مانع توسعه اقتصادی است و مردم این کشور را با چالش مواجه‌ کرده است.

وی گفته است که تلاش‌های سازمان ملل متحد در کار مشترک با شرکای بین‌المللی، از جمله مؤسسات مالی در کاهش اثرات منفی تحریم‌ها بر سیستم بانکی افغانستان بسیار مهم است.

او خواستار همکاری سازمان ملل برای آزادی ذخایر ارزی افغانستان نیز شده است.

بانک مرکزی در خبرنامه‌‌ی خود گفته است که هماهنگ‌کننده‌ی ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان گفته است که جهان خواهان روابط بهتر با افغانستان در همه زمینه‌ها است.

پس از حاکمیت طالبان بر افغانستان، ذخایر بانک مرکزی در خارج مسدود و محدودیت‌های بانکی بر این کشور وضع شد.

تنها هفت میلیارد دالر ذخایر بانک مرکزی افغانستان در امریکا مسدود شد؛ اما نیمی از این پول تحت شرایطی آزاد شد و اکنون در بانکی در سوئیس است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه