نماینده‌ی ویژه پاکستان با پیام روشن در مورد تی‌تی‌پی به کابل می‌آید

اطلاعات روز

قرار است آصف درانی، نماینده‌ی ویژه پاکستان در امور افغانستان برای انتقال «پیام روشن» مقام‌های آن کشور به طالبان در مورد حضور تی‌تی‌پی در افغانستان، به کابل سفر کند.

به گزارش اکسپرس تریبون، آقای درانی فردا (چهارشنبه، ۲۸ سرطان) به کابل سفر خواهد کرد.

این‌ رسانه به نقل از منابعی در دولت پاکستان نوشته که آقای درانی موظف شده است که پیام روشن پاکستان را به طالبان انتقال دهد و از به پایان‌آمدن صبر آن کشور هشدار دهد.

پس از کشته‌شدن ۱۲ سرباز ارتش پاکستان در حملات مسلحانه در ایالت بلوچستان، مقام‌های آن کشور به‌صورت گسترده از طالبان به‌دلیل عدم پابندی به تعهدات‌شان در راستای مبارزه با تروریسم انتقاد کردند.

ارتش پاکستان با نشر بیانیه‌ای از رفت‌وآمد آزاد اعضای تحریک طالبان پاکستان در داخل افغانستان نگرانی جدی خود را ابراز کرد.

مقام‌های پاکستانی از طالبان خواستند که اجازه ندهند از خاک افغانستان توسط تروریستان استفاده شود.

طالبان ادعای مقام‌های پاکستانی را رد کرده‌ و گفته‌اند که به هیچ گروهی اجازه نمی‌دهند که از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه